BOOBS BLOOMERS BADMODE CEDY Aqua Print bikini

De ruches trend mag niet ontbreken in jouw bikini collectie! Helemaal hip is deze trend met ruches. De bandeau bikini heeft afneembare schouderbandjes en ruches op de voorkant van de top. Kleuren kunnen verbleken door uv-licht of chloor, spoel daarom de bikini altijd af met kraanwater. Wastip: handwas met vloeibaar wasmiddel zorgt voor optimaal behoud.

€ 17.50

Meer informatie / bestellen >>>

Boobs Bloomers BOOBS BLOOMERS BADMODE CEDY Aqua Print bikini
Product
 

BOOBS BLOOMERS BADMODE FIENE Aqua bikini

You are Mer-Mazing! Zwem als een echte zeemeermin in deze turquoise bandeau bikini. De top is afgewerkt met gekleurde gevlochten details welke ook terugkomen aan de zijkanten van het broekje.  Kleuren kunnen verbleken door uv-licht of chloor, spoel daarom de bikini altijd af met kraanwater. Wastip: handwas met vloeibaar wasmiddel zorgt voor optimaal behoud.

€ 17.50

Meer informatie / bestellen >>>

Boobs Bloomers BOOBS BLOOMERS BADMODE FIENE Aqua bikini
Product
 

BOOBS BLOOMERS BADMODE JANNE Stripe Halter bikini

It´s a rainbow kinda day! Vrolijker dan dit kan niet! Deze halter bikini is geïnspireerd op de vrolijke kleuren van de regenboog en daarom zo kleurrijk. De bikini is gestreept en afgewerkt met roze details op zowel de top als het broekje. De top is zowel in de nek als op de rug verstelbaar middels een schuifmechanisme. Kleuren kunnen verbleken door uv-licht of chloor, spoel daarom de bikini altijd af met kraanwater. Wastip: handwas met vloeibaar wasmiddel zorgt voor optimaal behoud.

€ 17.50

Meer informatie / bestellen >>>

Boobs Bloomers BOOBS BLOOMERS BADMODE JANNE Stripe Halter bikini
Product
 

BOOBS BLOOMERS BADMODE MIRA Mint Print Bandeau bikini

'Welcome to Paradise!' Deze bandeau bikini van structuurstof is SUPER tof, cool, gaaf én mega tropisch! Zowel de top als het broekje hebben een gekleurde tropische bloemenprint. Het broekje is afgewerkt met touwtjes aan de zijkant. Kleuren kunnen verbleken door uv-licht of chloor, spoel daarom de bikini altijd af met kraanwater. Wastip: handwas met vloeibaar wasmiddel zorgt voor optimaal behoud.

€ 17.50

Meer informatie / bestellen >>>

Boobs Bloomers BOOBS BLOOMERS BADMODE MIRA Mint Print Bandeau bikini
Product
 

BOOBS BLOOMERS BADMODE ROMY Pink print Bandeau bikini

'De zomer in je bol, vraagt om een ijsje in je hand & op je bikini!' Deze bandeau bikini is bezaaid met een super zoete ijsjesprint! De top heeft bandjes vanuit het midden van de top naar de nek en het broekje is afgewerkt met leuke kwastjes! Kleuren kunnen verbleken door uv-licht of chloor, spoel daarom de bikini altijd af met kraanwater. Wastip: handwas met vloeibaar wasmiddel zorgt voor optimaal behoud.

€ 17.50

Meer informatie / bestellen >>>

Boobs Bloomers BOOBS BLOOMERS BADMODE ROMY Pink print Bandeau bikini
Product