FELINA MOMENTS Ruby Red Maxi Slip

Tailleslip ‘Moments’ van Felina met een geborduurde tule-inzet opzij voor. Katoen in het kruisje. 50% polyamide, 26% katoen, 14% Elastan, 10% polyester. Deze slip is machinewasbaar.

€ 32.95

Meer informatie / bestellen >>>

Felina FELINA MOMENTS Ruby Red Maxi Slip
Product
 

FELINA MOMENTS Ruby Red Soft cup bh

Deze Felina Moments bh is een warm rode bh met beugels en niet voorgevormde cups. De bh bevat stevig, gevoerde cups voor extra stevigheid, geeft de buste een natuurlijke ronde vorm en biedt een optimale ondersteuning.De bh heeft geborduurde tule op de bovenste cuphelften, de onderste helft van de cups is ondoorzichtig. Het borduurwerk is plat afgewerkt zodat het nauwelijks aftekend door de bovenkleding. Deze Felina bh is voorzien van luxe, bewerkte schouderbandjes Tussen de cups is een liefelijk strikje aangebracht als finishing touch.Perfecte steun, ook voor de grotere buste, dankzij de stroken opzij en de ingewerkte beugels. Achter verstelbare bandjes. 79% polyamide, 15% polyester, 6% Elastan.

€ 54.95

Meer informatie / bestellen >>>

Felina FELINA MOMENTS Ruby Red Soft cup bh
Product
 

FELINA RHAPSODY Light Taupe Shapewear Taille slip

Deze Rhapsody comfortabele en corrigerende slip van Felina valt hoog in de taille en omvat de billen. Het broekje heeft een hoekige beenuitsnijding voor meer comfort.Medium corrigerende werking over buik en heupen.De voor- en achterzijde van de Rhapsody taille slip is blikdicht. De naden zijn plat afgewerkt zodat u de slip onder gladde en/of aangesloten kleding kunt dragen.De taille slip bevat een katoenen kruisje voor optimaal draagcomfort.

€ 37.95

Meer informatie / bestellen >>>

Felina FELINA RHAPSODY Light Taupe Shapewear Taille slip
Product
 

FELINA RHAPSODY Light Taupe Slip

Deze Rhapsody slip van Felina valt hoog op de heupen en omvat de billen. In het voorpand van deze Felina slip is een luxe borduursel van opulente bladmotieven aangebracht voor een luxe uitstraling. De voor- en achterzijde van de Rhapsody slip is blikdicht gemaakt. De naden zijn plat afgewerkt zodat u de slip onder gladde en/of aangesloten kleding kunt dragen.Deze slip bevat een katoenen kruisje voor optimaal draagcomfort.

€ 42.95

Meer informatie / bestellen >>>

Felina FELINA RHAPSODY Light Taupe Slip
Product
 

FELINA RHAPSODY Light Taupe Soft cup bh

Deze Rhapsody bh van Felina is voorzien van 3-delige cups voor een optimale ondersteuning.De cups van deze Felina bh zijn gevoerd voor extra stevigheidDe bovenzijde van de cups is voorzien van een luxe borduursel van bladmotieven en filigrane boogjesrand welke doorloopt in de schouderbandjes. Het rugpand van deze bh is glad afgewerkt. Verder bevat de bh verstelbare schouderbandjes. Geen aftekening in de bovenkleding door platte naden.

€ 69.95

Meer informatie / bestellen >>>

Felina FELINA RHAPSODY Light Taupe Soft cup bh
Product