LINGADORE Fashion Tape

Altijd al benieuwd geweest hoe alle bekende Hollywood-sterren wegkomen met het dragen van de meest diep uitgesneden tops en jurkjes? Zoek dan niet langer! De LingaDore Fashion tape zorgt ervoor dat elk kledingstuk perfect op hun plaats blijft zitten en je voorkomt hiermee gênante situaties. Ook kun je de tape gebruiken wanneer je er onderweg achter komt dat je kleding een los naadje heeft. Je repareert je kleding snel, waardoor je weer verder kunt. De rol tape is maar liefst 310cm lang. • Niet herbruikbaar• Retourneren: omwille van de hygiëne ongeopend/ verzegeld te laten• De Fashion tape is zacht voor je huid• Bruikbaar op de meeste stoffen• Eenvoudig te verwijderen.

€ 9.95

Meer informatie / bestellen >>>

Accessoires LINGADORE Fashion Tape
Product
 

LINGADORE Invisible Lift (bunny) BH

Ideale 'gadget' die niet in je garderobe mag ontbreken!Geen lelijke BH-bandjes meer boven je zorgvuldig uitgezochte jurk of outfit  Met deze plak-BH ben je er helemaal klaar voor om er op je best uit te zien! Cup A (65; 70; 75; 80) Maat MCup B (65; 70; 75; 80) Maat MCup C (65; 70) Maat MCup C (75; 80; 85) Maat XLCup D (70; 75; 80; 85) Maat XL Gebruiksaanwijzing✅ Stap 1 : Was uw handen en borsten met water en droog beiden goed af.✅ Stap 2 : Verwijder de beschermfolie van de plak bh✅ Stap 3 : Plaats de covers op uw tepels en druk zachtjes de randjes aan.✅ Stap 4 : Verwijder de folie van de plakrand en plak de tape vast op hoogte naar eigen voorkeur.✅ Stap 5 : Bewaar de folie, na gebruik dient u de folie weer terug te plaatsen zodat deze stofvrij blijft.

€ 12.95

Meer informatie / bestellen >>>

Accessoires LINGADORE Invisible Lift (bunny) BH
Product
 

LINGADORE Invisible Lift met Nippel Cover

Krijg de mooiste decolleté met deze revolutionaire Invisible borstenlift stickers! Deze comfortabele en discrete stickers zijn ontworpen om op de borst geplaatst te worden en ze te liften. Perfect voor speciale gelegenheden waarbij je er spectaculair uit wilt zien zonder bh De LingaDore invisible lift bh met Nipple Covers zijn gemaakt van zachte silicone. Geprononceerde tepels worden onzichtbaar. Perfect om te dragen onder strakke kleding en dunne stoffen. • Herbruikbaar• Draag niet langer dan 8 uur achter elkaar• Reinig met water en milde zeep• Retourneren: omwille van de hygiëne alleen bij ongeopende / verzegelde verpakking• 1 paar per verpakking• 100% silicone Cup A (65; 70; 75; 80) Maat MCup B (65; 70; 75; 80) Maat MCup C (65; 70) Maat MCup C (75; 80; 85) Maat XLCup D (70; 75; 80; 85) Maat XL Gebruiksaanwijzing✅ Stap 1 : Was uw handen en borsten met water en droog beiden goed af.✅ Stap 2 : Verwijder de beschermfolie van de plak bh✅ Stap 3 : Plaats de covers op uw tepels en druk zachtjes de randjes aan.✅ Stap 4 : Verwijder de folie van de plakrand en plak de tape vast op hoogte naar eigen voorkeur.✅ Stap 5 : Bewaar de folie, na gebruik dient u de folie weer terug te plaatsen zodat deze stofvrij blijft.

€ 12.95

Meer informatie / bestellen >>>

Accessoires LINGADORE Invisible Lift met Nippel Cover
Product
 

LINGADORE Invisible Silicone Bra cups

  Deze onzichtbare bh met zelfklevende, padded cups bestaat voor 100% uit zuivere silicionen, hierdoor blijven je eigen borsten zeer natuurlijk bij het dragen van deze amzing bra. Deze bh heeft geen schouderbandjes en ook geen band over de rug lopen. Hoe doet je de bh aan? Je klikt de twee cups van de bh van elkaar los. Dan plakt je een deel op de rechter borst en dan het tweede deel op uw linker borst. Wanneer de plak bh aan beide kanten is geplakt klip je de twee delen weer aan elkaar vast. Zeer eenvoudig om aan te brengen en de plak bh is geheel onzichtbaar onder je mooie jurk.    Kies voor maat 70A t/m 85B voor maat M Kies voor cup 70C t/m 80/85D voor maat XL Plak bh  Je hebt geen schouderbandjes en ook geen rugband, ideaal voor een halter jurkje  Deze bh kan herhaalderlijk gebruikt worden.  Na gebruik dient de bh gewassen te worden, met de hand, met water en zeep Breng een deel van de bh aan op de eerst borst, dan het andere deel op de andere borst en sluit dan de bh aan de voorkant door middel van de sluitklip De bh is bestaat voor 100% uit zuivere siliconen  

€ 14.95

Meer informatie / bestellen >>>

Accessoires LINGADORE Invisible Silicone Bra cups
Product
 

LINGADORE LOVELY CLIPS Bh clips 3pack

De braclippers van LingaDore kunnen eenvoudig aan ieder bh bandje gehaakt worden. Om zo een andere positie van de schouderbandjes op de rug te creëren. De oplossing voor het dragen van shirts, waarvan de bh bandjes niet zichtbaar mogen zijn. Er zitten 3 stuks in verpakking; zwart, wit en transparant.

€ 4.95

Meer informatie / bestellen >>>

Accessoires LINGADORE LOVELY CLIPS Bh clips 3pack
Product
 

LINGADORE silicon Nippel Covers

Met deze set Silicone tepelbedekkers van hoge kwaliteit zijn tepels niet meer zichtbaar onder je favoriete kleding. De LingaDore Nipple Covers zijn gemaakt van zachte silicone. Geprononceerde tepels worden onzichtbaar. Perfect om te dragen onder strakke kleding en dunne stoffen. Ideaal om te gebruiken onder kleding waar u geen bh voor nodig heeft.  • Herbruikbaar • Draag niet langer dan 8 uur achter elkaar • Reinig met water en milde zeep                                                                 • Bescherming van de areola (o.a. bij Sport) Retourneren: omwille van de hygiëne alleen mogelijk bij ongeopende / verzegeld verpakking.  • 1 paar per verpakking• 100% silicone  

€ 8.50

Meer informatie / bestellen >>>

Accessoires LINGADORE silicon Nippel Covers
Product
 

LINGADORE Sticky Push Up pads

Maak van jouw gewone bh of bikini top een tijdelijke push up. Deze LingaDore Sticky Push Up pads zijn zowel te gebruiken in je bh als in je bikini. De beige pads zijn gemaakt van een stevige foam-vulling. Doormiddel van een siliconen plaklaag blijven ze perfect op hun plek zitten. De push-up pads creëren meer decolleté, op een subtiele manier. In het doosje zit 1 paar welke meerder keren gebruikt kan worden. Gebruik je de pads niet? Laat ze dan drogen en bewaar de pads op een droge en schone plaats.

€ 12.95

Meer informatie / bestellen >>>

Accessoires LINGADORE Sticky Push Up pads
Product