MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon Balconette bh

Verwarm je dag met deze prachtige, warme kaneelkleur. Deze padded balconette bh is geschikt voor alle soorten borsten. De padding biedt extra ondersteuning. De beugels omvatten de hele borst en zorgen voor een ingetogen decolleté. Kies voor deze bronskleurige bh met sensuele bandjes voor een sexy decolleté en een elegante look, zonder afbreuk te doen aan comfort. Steel dit seizoen de show met de Dame de Paris collectie in verleidelijk cinnamon. Het prachtige lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, verwijst naar de glorieuze cathédrale Notre-Dame en omlijst je rondingen perfect, terwijl de lichtglanzende stof je huid een warme, sensuele gloed geeft. Durf te schitteren!

€ 47.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon Balconette bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon Brazilian short

Verwarm je dag met deze prachtige kaneelkleur. De zijkanten van deze kaneelkleurige Braziliaanse slip zijn 12 cm breed. De heupen en liesstreek zijn grotendeels bedekt, terwijl je buik en het onderste deel van je billen bloot blijven. De sensuele bandjes en de bindingen maken dit kledingstuk helemaal af. Kies deze kaneelkleurige slipjes voor een o-zo-sexy Braziliaanse onderbroek. Steel dit seizoen de show met de Dame de Paris collectie in verleidelijk cinnamon. Het prachtige lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, verwijst naar de glorieuze cathédrale Notre-Dame en omlijst je rondingen perfect, terwijl de lichtglanzende stof je huid een warme, sensuele gloed geeft. Durf te schitteren!

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon Brazilian short
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon Plunge bh

Verwarm je dag met deze prachtige, warme kaneelkleur. Deze padded plunge bh zorgt ervoor dat je borsten de aandacht krijgen die ze verdienen. De padding biedt extra ondersteuning en de kleine kussentjes en nauw aaneengesloten beugels zorgen voor een duizelingwekkend diep decolleté. Kies voor deze bh in warmoranje kleurtoon met sensuele bandjes voor een onweerstaanbaar sexy decolleté. Steel dit seizoen de show met de Dame de Paris collectie in verleidelijk cinnamon. Het prachtige lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, verwijst naar de glorieuze cathédrale Notre-Dame en omlijst je rondingen perfect, terwijl de lichtglanzende stof je huid een warme, sensuele gloed geeft. Durf te schitteren!

€ 47.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon Plunge bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon push up bh

Verwarm je dag met deze prachtige, warme kaneelkleur. Deze padded push up bh zorgt ervoor dat je borsten de aandacht krijgen die ze verdienen. De padding biedt extra ondersteuning en de kleine kussentjes en nauw aaneengesloten beugels zorgen voor een duizelingwekkend diep decolleté. De A-cup bh's hebben extra padding. Kies voor deze bh in warmoranje kleurtoon met sensuele bandjes voor een onweerstaanbaar sexy decolleté. Steel dit seizoen de show met de Dame de Paris collectie in verleidelijk cinnamon. Het prachtige lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, verwijst naar de glorieuze cathédrale Notre-Dame en omlijst je rondingen perfect, terwijl de lichtglanzende stof je huid een warme, sensuele gloed geeft. Durf te schitteren!

€ 47.50

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon push up bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon String

Verwarm je dag met deze prachtige kaneelkleur. De zijkanten van deze string zijn 7 cm breed. Je buik en liesstreek worden gedeeltelijk bedekt en het bovenste gedeelte van de heupen en billen is grotendeels bedekt. De sensuele bandjes en bindingen maken dit kledingstuk helemaal af. Kies voor deze warmoranje string om van je billen brutale eyecatchers te maken. Steel dit seizoen de show met de Dame de Paris collectie in verleidelijk cinnamon. Het prachtige lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, verwijst naar de glorieuze cathédrale Notre-Dame en omlijst je rondingen perfect, terwijl de lichtglanzende stof je huid een warme, sensuele gloed geeft. Durf te schitteren!

€ 23.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Cinnamon String
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue Balconette bh

Dit is een oogverblindende balconette bh dankzij smaakvolle, pasklare bandjes en riempjes. Het sensuele lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, refereert aan de schitterende Cathédrale Notre-Dame de Paris. Ik hulde dit diep blauwe ontwerp in verleidelijk kant voor een vleugje Parijse glamour. Deze balconette bh siert elk type borst en verandert je decolleté in een elegante blikvanger. Voorgevormde cups geven je extra ondersteuning. Beugels die de hele borst omvatten creëren een bescheiden decolleté. Kies dit model voor een stijlvolle look met draagcomfort.

€ 62.96

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue Balconette
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue Plunge bh

Een oogverblindende plunge bh dankzij smaakvolle, pasklare bandjes en riempjes. Het sensuele lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, refereert aan de schitterende Cathédrale Notre-Dame de Paris. Ik hulde dit diep blauwe ontwerp in verleidelijk kant voor een vleugje Parijse glamour. Voorgevormde cups geven je extra ondersteuning. Beugels die borst deels omvatten creëren een diep decolleté. De A-cup heeft extra padding. Kies dit model voor een verleidelijk onthullende look

€ 62.96

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue Plunge bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue push up bh

Een oogverblindende push-up bh dankzij smaakvolle, pasklare bandjes en riempjes. Het sensuele lijnenspel dat de bovenkant van de cups siert, refereert aan de schitterende Cathédrale Notre-Dame de Paris. Ik hulde dit diep blauwe ontwerp in verleidelijk kant voor een vleugje Parijse glamour. Deze push up bh zet je borsten in de spotlights! Voorgevormde cups geven je extra ondersteuning. Kleine kussentjes en nauwgesloten beugels creëren een duizelingwekkend diep decolleté. Kies dit model voor een onweerstaanbaar uitdagende look. Wasvoorschriften: alleen handwas, kleuren gescheiden houden, gebruik een waszakje, niet bleken, niet strijken, niet chemisch reinigen, niet in droogtrommel

€ 62.96

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue push up bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue Short

Een sensueel lijnenspel op de achterkant van deze prachtige shorts verwijst naar de schitterende Cathédrale Notre-Dame de Paris. Deze Brazilian shorts zijn 12 cm breed aan beide zijden. Heup en lies zijn grotendeels bedekt, maar je buik en de onderkant van je billen juist niet. De combinatie van donkerblauw en blauw kant is een prachtige uiting van je diepste verlangens! Kies dit model om jezelf te verwennen met een oh so sexy broekje.

€ 34.96

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue Short
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue String

Een sensueel lijnenspel siert de achterkant van deze diep blauwe string; een verwijzing naar de schitterende Cathédrale Notre-Dame de Paris. Deze string is 7 cm breed aan beide zijden. Het bovenste gedeelte van je heupen en billen is bedekt. De combinatie van donkerblauw en blauw kant is een prachtige uiting van je diepste verlangens! Kies dit model om van je billen een brutale blikvanger te maken.

€ 31.46

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Midnight Blue String
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown balconet

De Dame de Paris balconette BH van Marlies Dekkers is uitgevoerd in de kleur Plum Truffle. De BH is voorzien van een glanzend patroon wat zorgt voor een mooi contrast. Boven de cups zijn op een sierlijke, sexy en stoere wijze meerdere bandjes bevestigd. Details: - Voorgevormd- Met beugel- Balconette- Volledig verstelbare schouderbandjes- 2 Haakjes- Materiaal: 88% polyamide, 12% elastaan- Wasvoorschriften: Handwas, niet geschikt voor de droger

€ 42.50

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown balcon
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown Plunge bh

De Dame de Paris Plunge BH van Marlies Dekkers is uitgevoerd in de kleur Plum Truffle. De BH is voorzien van een glanzend patroon wat zorgt voor een mooi contrast. Dit model bedekt de borsten voor een groot gedeelte en geeft ze een mooie vorm. Als finishing touch is de BH afgewerkt met prachtige bandjes aan de bovenkant van de cups. Details:- Voorgevormd- Met beugel- Volledig verstelbare schouderbandjes- 2 Haakjes- Materiaal: 70% polyamide, 30% elastaan- Wasvoorschriften: Handwas, niet geschikt voor de droger

€ 42.50

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown Plunge
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown Push up bh

De Dame de Paris Push-up BH van Marlies Dekkers is uitgevoerd in de kleur Plum Truffle. De BH is voorzien van een glanzend patroon wat zorgt voor een mooi contrast. De cups zijn dieper uitgesneden en geven je borsten een mooie lift. Als finishing touch is de BH afgewerkt met prachtige bandjes aan de bovenkant van de cups. Details: - Voorgevormd- Met beugel- Push-up- Niet uitneembare padding- Volledig verstelbare schouderbandjes- 2 Haakjes- Materiaal: 70% polyamide, 30% elastaan- Wasvoorschriften: Handwas, niet geschikt voor de droger

€ 42.50

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown Push u
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown string

De Dame de Paris string van Marlies Dekkers is uitgevoerd in de kleur Plum Truffle. Deze string is voorzien van een glanzend patroon wat zorgt voor een mooi contrast. De achterkant van de string is afgewerkt met een mooi lijnenspel. Details: - Heuphoogte: Normaal- Bedekt de billen niet- Niet doorschijnend- Materiaal: 70% polyamide, 30% elastaan- Wasvoorschriften: Handwas, niet geschikt voor de droger

€ 21.50

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Plum Truffle brown string
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Rio blue Plunge bh

Deze Rio Blue bh zet je borsten in de spotlights! Het waanzinnige lijnenspel aan de bovenkant van de cups is geïnspireerd op de architectuur van de Notre-Dame kathedraal. Schitterend lace hult je in de glamour van deze elegante Parisienne. Voorgevormde cups geven je extra ondersteuning, en nauwgesloten beugels creëren een duizelingwekkend diep decolleté. Kies dit model voor een onweerstaanbaar uitdagende look. Productsamenstelling:88% Polyamide12% Spandex

€ 22.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Rio blue Plunge bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Balconette bh

Fleur je dag op met deze beeldschone en vrolijke Tiffany blauwe tint. Deze turquoise balconette BH met padding is geschikt voor alle soorten borsten. De padding zorgt voor extra ondersteuning. De beugels die de borsten geheel omsluiten creëren een ingetogen decolleté. De gouden ananas in het midden van het decolleté en de gouden naden zijn de finishing touch van dit item. Ga met deze Tiffany blauwe BH, met sensuele bandjes, voor een sexy decolleté en een elegante look zonder comfort te verliezen.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Balconette b
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Plunge bh

Fleur je dag op met deze beeldschone en vrolijke Tiffany blauwe tint. Deze turquoise plunge BH met padding is het toppunt van sensualiteit. De padding zorgt voor extra ondersteuning en de beugels die de borsten gedeeltelijk omsluiten accentueren het diepe decolleté. De gouden ananas in het midden van het decolleté en de gouden naden zijn de finishing touch van dit item. Ga met deze Tiffany blauwe BH, met sensuele bandjes, voor een elegant en sexy decolleté.

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Plunge bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Push up bh

Fleur je dag op met deze beeldschone en vrolijke Tiffany blauwe tint. Deze turquoise push up BH met padding zorgt ervoor dat je borsten de aandacht krijgen die ze verdienen. De padding geeft je extra ondersteuning terwijl de kleine kussentjes en nauwaansluitende beugels zorgen voor een duizelingwekkend diep decolleté. De A-cup is voorzien van extra padding. De gouden ananas in het midden van het decolleté en de gouden naden zijn de finishing touch van dit item. Ga met deze Tiffany blauwe BH, met sensuele bandjes, voor een onweerstaanbaar sexy decolleté

€ 59.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Push up bh
Product
 

MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Short

Fleur je dag op met deze beeldschone en vrolijke Tiffany blauwe tint. Deze turquoise Brazilian shorts zijn 12 cm breed aan beide zijden. Het sensuele lijnenspel op de achterkant van deze shorts is geïnspireerd op de architectuur van de Notre-Dame kathedraal. Heup en lies zijn grotendeels bedekt, maar je buik en de onderkant van je billen juist niet. Kies dit model om jezelf te verwennen met een oh so sexy broekje.

€ 24.95

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS DAME DE PARIS Tiffany Blue Short
Product
 

MARLIES DEKKERS FEMME FATALE Silver metal Balconette bh

Deze padded plunge balconette bh is geschikt voor alle soorten borsten. Omhul jezelf in luxueus zilverkleurig kunstleer voor een stoere uitstraling en beleving. De padding biedt extra ondersteuning. De beugels omvatten de hele borst en zorgen voor een ingetogen decolleté. Het speelse lijnenspel zorgt voor een contrast tussen je huid en de prachtige zilverkleurige stof. Maak van je lichaam een tuin der zaligheid. Kies voor deze glamoureuze zilverkleurige bh voor een sexy decolleté en een gewaagde look, zonder afbreuk te doen op comfort.Volg alsjeblieft de onderstaande was instructies:1. Was het product met de hand, niet met de wasmachine.2. Vul een wasteil met lauw tot koud water en voeg een klein beetje wasmiddel voor fijne was toe. Voeg geen bleek, wasverzachter of wasmiddel voor wol toe, want deze kunnen het elastiek in de bh aantasten.3. Dompel het product onder in het water, totdat het verzadigd is met het wasmiddel. Laat het product niet in het water weken, want dat verzwakt de leerachtige stof.4. Indien nodig kan je voorzichtig de binnenkant van de slip schoonmaken, maar wrijf nooit over de lederachtige stof, want dan kan deze beschadigen.5. Laat het water uit de wasteil weglopen en spoel het product af met schoon water, maar wrijf niet over de stof.6. Vouw het product in een handdoek en druk er voorzichtig op om overtollig water te verwijderen. Wring het product niet uit.7. Hang het product op om te drogen.8. Heb je vragen over de was instructies? Neem contact met ons op.

€ 77.97

Meer informatie / bestellen >>>

Marlies Dekkers MARLIES DEKKERS FEMME FATALE Silver metal Balconette bh
Product